Pasteltinten Gloria! Gloria!

[{filter_looks_value} ]Gloria! Gloria![ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Gloria! Gloria! Pasteltinten is een nieuw kledinglabel uit Antwerpen met een grote focus op unieke texturen en opfleurende kleuren.

— 5 producten —
Gloria!Gloria! - Gele Fairy trui
119,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauwe-Mintgroene Mirage trui
139,95
Gloria!Gloria! - Roze Mirage trui
139,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauw-Mintgroene Vision cardigan
145,-
— 50%
Gloria!Gloria! - Caramel- blauw Gerstreepte trui
90,- 179,95

Moeder en zoon zijn ontwerpers en vormen zo de kern van het bedrijf. Hun talent en vakmanschap heeft het merk gevormd tot wat het is. Gloria! Gloria!Pasteltinten staat gekend voor hun verfijnde en zachte knitwear in talrijke verfrissende kleuren.

Pasteltinten Gloria online shoppen

Gloria online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Pasteltinten Gloria in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!