RainKiss voor heren

RainKiss heren is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in duurzame regenponcho's.

— 4 producten —
RainKiss - Donkerblauwe Storm Camo regenponcho
€ 79,95
RainKiss - Ecru-Groene The Dance regenponcho
€ 79,95
RainKiss - Zwart-Witte Panda Smiley regenponcho
€ 79,95
RainKiss - Multicolor Lily regenponcho
€ 79,95

Bij Rainkiss kijken ze altijd uit naar regenachtige dagen. Ze hebben hun eigen ontwerpen en een aantal verrassende samenwerkingen. Rainkiss regenponcho's zijn tot in de puntjes verzorgd met getapete naden en bestand tegen een waterkolom van 10.000 mm. Deze prachtige poncho's houden je meer dan droog.... Niet alleen het uiterlijk en de kwaliteit van een Rainkiss poncho is belangrijk, maar ook hoe hij gemaakt is. Zij werken alleen met duurzame materialen en 100% gerecyclede polyesters.

Duurzaam is mooi. Sommige keuzes in het leven zijn het waard.

RainKiss voor heren online shoppen

RainKiss voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


RainKiss voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!