Herschel rugzakken Pop Quiz

Herschel rugzakken Pop Quiz zijn een populair merk van tassen die een reputatie hebben verworven voor hun stijlvolle en functionele ontwerpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herschel rugzakken

Herschel Supply Co. werd in 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack in Vancouver, Canada. Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit de stad Herschel, waar drie generaties van de familie Cormack zijn opgegroeid. De tassen en rugzakken van Herschel staan bekend om hun kenmerkende vintage-geïnspireerde ontwerpen, waarin moderne materialen en constructietechnieken zijn verwerkt.


Moddelen van Herschel rugzakken

Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals heavy-duty canvas, nylon en leer, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan. Herschel biedt een verscheidenheid aan stijlen en maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele van de populaire stijlen zijn de Heritage Backpack, Little America Backpack en Retreat Backpack. Ze zijn voorzien van gewatteerde schouderbanden en een gewatteerd rugpaneel voor extra comfort en ondersteuning.


Herschel settlement rugzak

De Herschel Settlement Backpack is een goed voorbeeld van de eenvoudige en stijlvolle benadering van het merk. Het is een 15" laptop tas met één groot hoofdcompartiment en een klein ritsvak aan de voorkant. Gemaakt van dik nylon materiaal, staat de Settlement Backpack stevig rechtop, zelfs zonder extra ondersteuning aan de basis. De rugzak is ideaal voor casual uitjes zoals naar de sportschool, het strand of een weekendpicknick.


Rugzakken van Herschel

Herschel biedt niet alleen rugzakken voor heren aan, maar ook een reeks andere tassen, waaronder duffel bags, tote bags en messenger bags. Deze tassen bevatten hetzelfde vintage-geïnspireerde ontwerp en zijn vervaardigd met dezelfde hoogwaardige materialen.


Herschel rugzakken Pop Quiz in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!