Element voor dames

Oprichter Johnny Schillereff plantte de eerste zaadjes van het merk in 1992. Na een hobbelige start begon de Element - boom langzaam te groeien. Het verstevigde zijn wortels in Amerika en waaide over naar Europa.

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element dames comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten.

Check anders ook eens onze volledige collectie streetwear.

Element voor dames online shoppen

Element dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Element voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 14 producten —
— Nieuw
Element - Lichtblauwe Birds Jeans salopette
€ 119,95
— Nieuw
Element - Ecru Summer T-shirt
€ 39,95
Element - Beige Jam hoodie
€ 75,00
Element - Lichtblauwe-ecru Bethnal blouse
€ 65,00
Element - Donkerblauw-groene Utility Hickory broek
€ 89,95
Element - Zwarte Beyond riem
€ 25,00
Element - Donkerblauwe Beyond riem
€ 25,00
Element - Kaki Beyond riem
€ 25,00
Element - Lichtgrijze Beyond riem
€ 25,00
Element - Zwarte Fluky pet
€ 29,95
Element - Lichtblauwe Fluky pet
€ 29,95
Element - Taupe Husk pet
€ 35,00
Element - Groene Lodge pet
€ 35,00
Element - Donkerblauwe Clearsight sokken, maat: 40-46
€ 9,95