Brava hemden

Brava hemden bieden tijdloze stijl en unieke details, vervaardigd met duurzame materialen en ethische productiepraktijken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Collectie hemden Brava

Ontdek de collectie hemden voor mannen van Brava. Hun ontwerpen zijn gebaseerd op inspiratie uit het leven en kleine details die we koesteren. Elk hemd is uniek, met fijne borduursels, leuke prints en intrigerende details die het bijzonder maken. Zij geloven dat een hemd meer moet zijn dan een trend; het moet een tijdloos stuk zijn dat jarenlang gedragen kan worden.


Brava hemden

Milieuvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Brava. Daarom zijn al hun lange mouwen hemden gemaakt van duurzame stoffen. Voor hun lichtgewicht korte mouwen hemden gebruiken ze biologisch katoen, bekend om zijn minimale waterverbruik en vermijding van synthetische chemicaliën. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar minimaliseert ook gezondheidsrisico's voor boeren en zorgt voor een kledingstuk dat zacht is voor de huid, waardoor irritatie en allergieën worden verminderd.


Duurzame mode met Brava hemden

Daarnaast maken ze vaak gebruik van Ecovero Viscose voor hun hemden. Deze milieuvriendelijke stof heeft een zachte structuur en hoogwaardige uitstraling, en voldoet aan strenge milieunormen. Ecovero Viscose is gecertificeerd door het EU-ecolabel, wat garandeert dat de vezels afkomstig zijn van hernieuwbare houtbronnen en worden geproduceerd met aanzienlijk minder energie- en waterverbruik dan generieke viscose.


Etnische productie met hemden van Brava

Bij Brava staat ethische productie voorop. hun hemden worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden vervaardigd in Portugal, waar hun bekwame naaisters onze ontwerpen tot leven brengen. Elke werknemer ontvangt een eerlijke compensatie en werkt onder veilige omstandigheden, zodat je met een gerust hart Brava hemden kunt dragen, wetende dat ze met zorg en integriteit zijn gemaakt.


Brava hemden in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!