Vans dames

Vans dames is een Amerikaanse fabrikant van o.a. sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen, met als doelgroep de skatende, surfende en snowboardende jeugd.

— 12 producten —
Vans - Mulicolor Club Slouchy sweater
€ 71,95
Vans - Groene Open To Peace T-shirt
€ 45,00
Vans - Zwarte Affection Mini T-shirt
€ 37,95
Vans - Blauwe Mended Check jeans
€ 75,00
Vans - Ecru Paisley Fly T-shirt
€ 37,95
Vans - Beige Stella debardeur
€ 79,95
Vans - Blauw-geel-bruine Dusk Downer cardigan
€ 99,95
Vans - Zwarte Logo 3-pack sokken, maat: 38,5-42
€ 19,95
Vans - Zwart-witte Logo 3-pack sokken
€ 19,95
Vans - Zwarte Logo 3-pack sokken, maat: 42,5-47
€ 19,95
Vans - Donkergrijs-zwarte Deppster riem
€ 26,00
Vans - Zwart-witte Deppster riem
€ 26,00

Ook maakt het kleding en accessoires gericht op diezelfde markt. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cypress, Californië.

Brooklyn.be heeft een collectie Vans schoenen samengesteld om van te snoepen. Dat uiteraard voor zowel jongens als meisjes, of bij uitbreiding voor dames en heren! ;-)

Check eens wat we nog te bieden hebben aan streetwear.

Vans voor dames online shoppen

Vans voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vans voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!