UNMADE

Unmade is een mode-technologiebedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat gespecialiseerd is in het aanbieden van aanpasbare kleding.

— 3 producten —
— 40%
UNMADE - Multicolor Mia tas
21,- 35,-
— 40%
UNMADE - Multicolor computer sleeve
30,- 49,95
— 40%
UNMADE - Multicolor Annalee tas
48,- 79,95

Unmade

Unmade, opgericht in 2014 door Hal Watts, Kirsty Emery en Ben Alun-Jones, staat bekend om zijn baanbrekende aanpak van de mode-industrie. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde digitale breitechnologie om op grote schaal kleding op maat te produceren.


Breigoedontwerpen van Unmade

Via het online platform van Unmade kunnen klanten unieke breigoedontwerpen maken door te kiezen uit verschillende patronen, kleuren en stijlen. Naast het aanbieden van gepersonaliseerde kleding voor individuele klanten, werkt Unmade samen met vooraanstaande modemerken en retailers om op maat gemaakte collecties te creëren.


Unmade's diversiteit in kleding

Unmade's assortiment omvat diverse kledingstukken, waaronder damestruien, vesten, sjaals, jurken, broeken en accessoires voor dames. Elk stuk wordt met zorg en aandacht voor detail geproduceerd, met als doel een unieke en persoonlijke kledingervaring te bieden.


Unmade’s innovatie

Het innovatieve karakter van Unmade heeft de aandacht getrokken van de mode-industrie en daarbuiten. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de H&M Global Change Award in 2015 en de Drapers Sustainable Fashion Award in 2018. Unmade wordt geprezen in toonaangevende publicaties zoals Wired, The Guardian en Vogue als een voorbeeld van hoe technologie de grenzen van creativiteit en maatwerk in de mode kan verleggen.


Unmade in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!