UNMADE

Unmade is een mode-technologiebedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat gespecialiseerd is in het aanbieden van aanpasbare kleding.

— 6 producten —
UNMADE - Multicolor Mia tas
35,-
UNMADE - Multicolor Annalee tas
79,95
UNMADE - Multicolor computer sleeve
49,95
— 50%
UNMADE - Roze Nora Crossbody Tas
30,- 59,95
— 50%
UNMADE - Zwart-roze Kumi handschoenen
15,- 29,95
— 50%
UNMADE - Blauwe April handschoenen
17,50 35,-

Het merk werd in 2014 opgericht door een groep ontwerpers, namelijk Hal Watts, Kirsty Emery en Ben Alun-Jones.

Wat Unmade onderscheidt van andere modebedrijven is hun vermogen om op grote schaal kleding op maat te produceren, met behulp van digitale breitechnologie. Klanten kunnen hun eigen ontwerpen voor breigoed maken via het online platform van Unmade, waar ze kunnen kiezen uit een assortiment patronen, kleuren en stijlen. De technologie van Unmade zet het ontwerp vervolgens om in een digitaal bestand, dat naar hun fabriek wordt gestuurd voor productie.

Naast hun aanpasbare kledingplatform werkt Unmade ook samen met modemerken en retailers om gepersonaliseerde collecties te creëren. Ze hebben samengewerkt met verschillende bekende merken, waaronder Rapha, Christopher Raeburn en Farfetch.

Unmade's unieke benadering van mode heeft hen verschillende prijzen opgeleverd, zoals de H&M Global Change Award in 2015 en de Drapers Sustainable Fashion Award for Best Use of Innovation in 2018. Hun innovatieve technologie is ook vermeld in verschillende publicaties, zoals Wired, The Guardian en Vogue.

UNMADE online shoppen

UNMADE online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


UNMADE in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!