Deus Ex Machina

De herenkleding van Deus Ex Machina is er voor jongens die houden van streetwear. Een merk met een ziel en verhaal, kleding met een ruige kant, perfect combineerbaar met andere merken uit het aanbod.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor ruwe bolsters met een blanke pit. Ontdek de T-shirts met motor print, trucker petten in een resem kleuren, … In deze kleren heb je meteen zin om het gaspedaal in te duwen… wel voorzichtig op de boane hé!

Check onze volledige collectie streetwear voor heren.

Flitsende motors, stoere bikers, modderige parcours, … Deus Ex Machina maakt deel uit van dit motor wereldje. Begonnen als een T-shirt collectie voor bikers, groeide het merk uit tot een volwaardige kledinglijn, te vinden over de hele wereld. Met zijn cafés creëert Deus Ex Machina een eigen universum, waar de racemachine goddelijke proporties aanneemt.

Deus Ex Machina online shoppen

Deus Ex Machina online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Deus Ex Machina in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!