Brooklyn Dingen

Brooklyn Dingen biedt u de mogelijkheid om cadeaubonnen te kiezen en uw dierbaren, vrienden of collega's de vrijheid te geven om te kiezen wat ze willen.

— 12 producten —
Brooklyn - Flesopener sleutelhanger
0,50 1,-
Brooklyn - Cadeaubon €200 in geschenkverpakking
200,-
Brooklyn - Cadeaubon €150 in geschenkverpakking
150,-
Brooklyn - Cadeaubon €125 in geschenkverpakking
125,-
Brooklyn - Cadeaubon €100 in geschenkverpakking
100,-
Brooklyn - Cadeaubon €75 in geschenkverpakking
75,-
Brooklyn - Cadeaubon €50 in geschenkverpakking
50,-
Brooklyn - Cadeaubon €40 in geschenkverpakking
40,-
Brooklyn - Cadeaubon €25 in geschenkverpakking
25,-
Pluizenvanger mini-roller
2,50
Kleurenredders 20 doekjes
4,50
Pluizenvanger navulling
3,-

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van €25 tot €200, zodat u het bedrag kunt kiezen dat past bij uw budget en de behoeften van de ontvanger. Als extraatje bieden wij verschillende kleurbehouders en pluisvangers aan tegen gereduceerde prijzen wanneer u onze cadeaubonnen gebruikt. Deze producten zijn ontworpen om uw kleding er fris en schoon uit te laten zien en zijn een geweldige toevoeging aan elke wasroutine. Om het nog gemakkelijker te maken, kunt u eenvoudig het gewenste bedrag en de kleurbehouders of pluisvangers kiezen, en wij regelen de rest. Onze cadeaubonnen zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen online of in de winkel worden ingewisseld. Geef het geschenk van gemak en hygiëne met onze cadeaubonnen. Bestel vandaag nog en maak iemand blij!

Brooklyn Dingen online shoppen

Brooklyn Dingen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Brooklyn Dingen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!