24Bottles

[{filter_looks_value} ]24Bottles[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

24Bottles” is een Italiaans designmerk dat de impact van plastic wegwerpflessen op onze planeet wil verminderen.

— 3 producten —
— 50%
24 bottles - Grijze Infuser Lid
6,50 12,95
— 50%
24 bottles - Flower Clima Bottle Thermo drinkfles
17,50 35,-
— 50%
24 bottles - Lichtgroene Clima Bottle Thermo Drinkfles
17,50 35,-

In 2013 ontstaan uit de zoektocht naar de meest functionele oplossing om te voldoen aan de behoefte om op een gezonde, elegante en ecologische manier te hydrateren. 24Bottles biedt een breed scala aan roestvrijstalen flessen met een origineel design: elegant, herbruikbaar en lichtgewicht, perfect voor elke stijl en gelegenheid.

Daarnaast is 24Bottles, nu ook B Corp®-gecertificeerd, begonnen aan een ambitieus programma om zijn ecologische voetafdruk volledig te compenseren. Dankzij internationale herbebossingsprojecten is 24Bottles erin geslaagd een 100% CO2-neutraal product te procederen, verdeeld in meer dan 60 landen over de hele wereld: voornamelijk Europa, maar ook Canada, China, Japan, Australië en het Midden-Oosten.

24Bottles online shoppen

24Botlles online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


24Botlles in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!