Tommy Hilfiger shorts & bermuda's voor heren

Tommy Hilfiger shorts en bermuda's zijn stijlvolle en comfortabele zomerkleding die geliefd zijn bij mensen over de hele wereld.

— 2 producten —
Tommy Hilfiger Underwear - Muntgroene Korte zwemshort
€ 59,95
Tommy Hilfiger Underwear - Oranje-Rode zwemshort
€ 59,95

Deze kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen of linnen, die perfect zijn voor warmer weer. Tommy Hilfiger shorts en bermuda's zijn er in een breed assortiment van stijlen, kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om een paar te vinden dat bij uw persoonlijke stijl past.

Ontdek onze volledige collectie shorts & bermuda's voor heren.

Een van de meest populaire kenmerken van Tommy Hilfiger shorts en bermuda's is hun klassieke ontwerp. Deze kledingstukken zijn vaak voorzien van de kenmerkende rode, witte en blauwe kleurstelling van het merk, evenals het iconische Tommy Hilfiger logo. Door dit klassieke ontwerp zijn de Tommy Hilfiger shorts en bermuda's niet meer weg te denken uit de kledingkasten van veel mensen.

Tommy Hilfiger shorts & bermuda's voor heren online shoppen

Tommy Hilfiger shorts & bermuda's voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!