Cropped tops in blauw

Ontdek hier ons aanbod van Cropped Tops & T-shirts in blauw. Er zit vast een Cropped T-shirt tussen voor jou!

— 3 producten —
Lyle & Scott - Paarse Cropped T-shirt
€ 29,95
— 30%
Calvin Klein Jeans - Lichtblauwe Geribbelde T-shirt
€ 35,00 € 49,95
— 30%
Tommy Jeans - Driekleurige TJW Oversized Crop Archive Logo T-shirt
€ 38,50 € 55,00

Cropped T-shirts laten een stukje buik zien en zijn heel aangenaam om te dragen in de zomer. Ze zijn een perfecte combo met een hoge taille jeans.

Zo'n Cropped top toch niets voor jou? Check dan onze volledige collectie T-shirts & Tops voor dames.

Cropped tops & t-shirts voor dames in blauw online shoppen

Cropped tops & t-shirts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Cropped tops & t-shirts voor dames in blauw in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Trefwoorden: Cropped tops, T-shirt cropped fit, top cropped, cropped tshirt, tshirt cropped, crop tshirt