Lage taille jeans voor dames

De lage taille jeansbroeken zijn vandaag de dag misschien niet meer prominent aanwezig, toch hebben we nog altijd een groot aanbod beschikbaar. Dé jeans van begin de jaren 2000 die nog steeds succes kent.

Meer fan van de hoge taille? Bekijk dan onze hoge taille jeans voor dames. Daarnaast kan je ook nog altijd opteren voor de normale taille jeans.

Ontdek onze volledige collectie jeans voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 3 producten —
Diesel - Donkergrijze 1969 D-Ebbey Slim jeans
€ 175,00
Diesel - Zwarte 1969 D-Ebbey jeans
€ 149,95
Diesel - Ecru 1969 D-Ebbey Bootcut jeans
€ 175,00