Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

De ultieme stylinggids voor jurken

Jurken zijn een statement, een expressie van jouw persoonlijke stijl en flair. Of je nu gaat voor een klassieke look of een gedurfde statement, er is een jurk voor elke gelegenheid. Onze stylingids voor jurken, toont je hoe het moet!
Beeld blog dress to impress

Help! Hoe kan ik mijn jurk leuk stylen?

Geen nood, Brooklyn to the rescue. Na het lezen van de volgende stylingtips ben je helemaal klaar om te shinen!

Hemdjurk blog

Hemdjurken

Hemdjurken zijn tijdloos en veelzijdig: Draag ze met een jeansshortje voor een hippe look, of draag een lange overhemdjurk met witte sneakers voor een klassieke uitstraling. Voor een vakantielook kies je een maxi hemdjurk met slippers, en voor een slankere look voeg je een ceintuurtje toe. Ga voor een opvallende print en voeg goudkleurige sieraden toe voor een vleugje chic.

Shop hemdjurken
Lange jurk blog

Lange jurken

Voor een casual look kun je een lange jurk accessorizen met een sprankelende riem om je taille te accentueren samen met een bomberjas of zelfs een cardigan, gecombineerd met leuke sneakers. Als je een meer formelere uitstraling wilt, zijn een blazer of een lange jas met hakken een goede keuze.

Shop lange jurken
Zomerjurk blog

Zomerjurken

Zomerjurken zijn jouw metgezel voor de zomer. Met hun luchtige stoffen en flatterende silhouetten zijn ze perfect voor elke zonnige dag. Ga voor een beach vibe met een zonnebril en pet. Maak de look compleet en draag er leuke muiltjes onder voor een extra zomers tintje. En als er een zeebries komt, dan kan je er altijd een cardigan overheen dragen.

Shop zomerjurken
A jurk blog

A-lijn jurken

A-lijn jurken zijn smal aan de schouders en wijd uiteenlopend naar de onderkant. Ze komen het beste tot hun recht wanneer ze worden gestyled met een kort model erbovenop. Denk maar aan een denim jasje afgewerkt met een lichte sjaal en sandaaltjes.

Shop A-lijn jurken
Korte jurk blog

Korte jurken

Toon jouw benen, verstop ze niet! Korte jurken zijn veelzijdig vanwege hun diverse variaties en snitten. Met talloze combinatiemogelijkheden is het aan jou om je eigen stijl tot leven te brengen door je korte jurk te combineren met je favoriete accessoires zoals een leuke handtas. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de perfecte look.

Shop korte jurken
Geschreven door stagiaire Lisa
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by