Sjaals dames

Een sjaal voor dames is zo een handig accessoire: in de zomer werkt het elke outfit met gemak af, in de winter geeft hij jou warmte buiten en gezelligheid binnen. Een sjaal is dus een handig item voor heel wat gelegenheden.

— 4 producten —
-20% *
SkunkFunk - Donkerblauwe-multicolour Baztan sjaal
49,95
-20% *
SkunkFunk - Zwarte Zeru sjaal
45,-
Tommy Jeans - Zwarte Flag muts & sjaal giftset
79,95
Lyle & Scott - Zwarte Racked Rib sjerp
55,-

Sjaals voor dames online shoppen

Sjaals voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sjaals voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!