Jeans shorts voor dames

Je zocht je perfecte jeans short? Gevonden! Ontdek hier ons aanbod damesshorts in jeans. Er zit vast ééntje tussen voor jou!

Jeans is zo'n populair item geworden, dat zowat elk kledingstuk tegenwoordig uit denim kan gemaakt worden. En wij, als 'denimlovers', kunnen dat alleen maar toejuichen! Jeansshorts geven jouw look sowieso het nodige rock 'n' roll gehalte.

Zo'n jeans shortje niets voor jou? Check dan onze volledige collectie shorts & bermuda's voor dames.


Jeans shorts online shoppen

Jeans shorts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Jeans shorts voor dames, Jeansshorts voor vrouwen, shorts in jeans dames, spijkershort, dames spijkershorts.

Meer Minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.