Vans broeken voor heren in Baggy fit

Vans broeken voor heren in Baggy fit zijn ontworpen met een focus op zowel stijl als functionaliteit, met functies die ze ideaal maken voor skateboarden en andere buitenactiviteiten.

— 4 producten —
Vans  - Beige Baggy Chino broek
€ 72,00
Vans  - Donkergroene Authentic Chino Loose
€ 72,00
Vans  - Zwarte Vans Authentic Chino Loose
€ 72,00
Vans  - Bruine Range Baggy Tapered broek
€ 69,95

Zo zijn sommige Vans broeken verstevigd met extra stiksels op plaatsen waar veel druk op staat om de duurzaamheid te vergroten, terwijl andere broeken voorzien zijn van zakken met rits om kleine spullen onderweg veilig op te bergen.

Check onze volledige collectie broeken voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Vans.

Veel Vans broeken hebben ook unieke ontwerpelementen die de skateboard roots van het merk weerspiegelen. Zo hebben sommige modellen een "drop crotch" ontwerp dat zorgt voor extra mobiliteit en comfort tijdens het skaten, terwijl andere een taps toelopende pijp hebben voor een meer gestroomlijnde look.

Naast hun functionele eigenschappen zijn Vans broeken ook een populair fashion statement geworden, vooral onder fans van streetwear en skateboarding cultuur. Sommige stijlen, zoals de Vans Checkerboard Pant, zijn iconische stukken geworden, met gedurfde patronen en ontwerpen die zich onderscheiden van meer traditionele kleding.

Vans broeken voor heren in Baggy fit online shoppen

Vans broeken voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vans broeken voor heren in Baggy fit in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!