Lee heren

Lee heren is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor mannen, zoals de slim fiten de straight fit, passen perfect in het hedendaagse modebeeld. Ze hebben de juiste wassingen, een goede pasvorm en zijn van hoge kwaliteit. Het mag af en toe wel wat rock’n’roll zijn, niet?

Check onze volledige collectie voor heren.

Toch begon het allemaal wat anders, in 1889. H. D. Lee Mercantile Company begon als een groothandel in kruideniers- en andere waren, Kansas, VS. Aangezien leveringen en kwaliteit van de werkkledij te wensen over liet, besloot oprichter Henry David Lee in 1912 zijn eigen fabriek voor de productie van overalls en jassen te starten. De Union-all jumpsuit werd zo populair, dat welk elk huishouden in de VS er minstens één in huis had. En zo zag het kledingmerk Lee het levenslicht.

Tot in de jaren ‘40 bleef het gefocust op werkkledij, vanaf de jaren ‘50 maakte Lee de uitbreiding naar vrijetijdskledij. Het was het startschot voor een lange carrière in de jeans wereld, die nog steeds voortduurt. Doorheen de jaren ging Lee door met innoveren, wat resulteerde in steeds betere fits, nieuwe stijlen, hedendaagse wassingen, … De belangrijkste vernieuwing die ze introduceerden in denim land, was het gebruik van de rits in hun jeans broeken en overalls. Wat vandaag zo eenvoudig lijkt, was toen op zijn zachtst uitgedrukt, revolutionair.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 8 producten —
Lee - Zwarte Luke Slim Tapered jeans
€ 99,95
Lee - Donkerblauwe Luke slim tapered jeans
€ 99,95
— 50%
Lee - Donkerblauwe Daren slim jeans
€ 55,00 € 109,95
— 50%
Lee - Donkerblauwe Rider slim jeans
€ 45,00 € 89,95
Lee - Donkerblauwe Rider slim jeans
€ 89,95
Lee - Zwarte Luke slim tapered jeans
€ 89,95
— 50%
Lee - Blauwe Luke skinny jeans
€ 55,00 € 109,95
— 50%
Lee - Antraciet Luke slim tapered jeans
€ 50,00 € 99,95