Lee dames

Lee voor dames in Flared fit is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor dames, zoals de straight en flared passen perfect in het hedendaagse modebeeld.

— 6 producten —
Lee - Zwarte Breese Bootcut broek
99,95
Lee - Donkerpaarse Breese Flare broek
99,95
Lee - Fushia Breese Flare broek
99,95
Lee - Lichtblauwe Breese flared jeans
109,95
Lee - Donkerblauwe Breese Flare jeans
89,95
Lee - Donkerblauwe Stella A-Line jeans
89,95

Lee voor dames in Flared fit

Het Amerikaanse jeans merk Lee® hoort bij één van klassiekers onder de jeansmerken. Vaak hebben hun jeans een vintage look, maar met een hedendaagse en trending pasvorm. De Stella A-lijn is een wijd model die geweldig comfortabel zit! Niet zo fan van wijde jeans? Kies dan eens voor Breese flared pants, deze sluit mooi aan op de bil & waait licht naar buiten aan de zoom! Zeg maar hallo tegen je lange benen. Carol stright fit is dan weer een model die iedereen staat! Het is de perfecte middenweg voor iedereen die wil af stappen van strak aansluitende jeans.

Check ook zeker onze hele collectie Lee. Je vindt niet enkel jeans, maar ook een leuke collectie aan herenkleding en dameskleding!

Lee voor dames in Flared fit online shoppen

Lee voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee voor dames in Flared fit in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!