Jeans in zwart heren

Een nieuwe jeansbroek voor heren in zwart nodig? Brooklyn en jeansbroeken voor heren is een huwelijk dat al meer dan 50 jaar standhoudt. Check ook eens onze collectie broeken voor heren en jeansbroeken dames!.

— 20 producten —
— 50%
Dickies - Zwarte Thomasville jeans
42,50 85,-
Levi's - Zwarte 501 straight jeans
115,-
Volcom - Donkergrijze Billow jeans
99,95
Reell - Zwarte Baggy Tapered jeans
75,-
Reell - Zwarte Solid jeans
79,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Dad jeans
99,95
Carhartt WIP - Zwarte Simple jeans
99,95
Levi's - Zwarte 511 slim jeans
99,95
Carhartt WIP - Zwarte Newel pant
99,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Slim jeans
99,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Slim Tapered jeans
99,95
Dr. Denim - Zwarte Dash jeans
79,95
Tommy Jeans - Donkergrijze Scanton slim jeans
129,95
Lee - Zwarte West Relaxed Tapered jeans
99,95
— 50%
Lee Cooper - Zwarte LC134 bootcut jeans
45,- 89,95
Nudie Jeans Co. - Zwarte Tight Terry skinny jeans
139,95
Diesel - Zwarte Larkee-Beex Tapered jeans
139,95
— Nieuw
Dickies - Zwarte Houston Relaxed jeans
79,95
— 50%
Tommy Jeans - Zwarte Simon skinny jeans
50,- 99,95
Carhartt WIP - Zwarte Double Knee jeans
129,95

De jeans die je perfect past

Wij hebben de allerbeste jeans voor mannen van allerhande top merken in huis. Wij hebben blauw bloed, indigoblauw bloed! Bij ons zit je dus helemaal goed voor jouw jongens-, mannen- of herenjeans. Brooklyn's winkelmedewerkers (wij noemen ze Profashionals) zijn speciaal getrained om de juiste jeans te vinden afhankelijk van welke look je wil bekomen en je lichaamsvorm. Zo geraak jij sneller wegwijs uit onze denimcollectie. Niet voor niets is Brooklyn al 50 jaar de jeansspecialist van Vlaanderen.


Onze denim Guide

We bundelen al deze denim ervaring van onze profashionals om jouw ook online zo goed mogelijk te helpen! Jeans voor mannen met een buikje? of andere vragen? Check onze online hulptools!

• In de virtuele broekenspecialist som jij jouw wensen op & geven wij jouw op maat gemaakte keuze aan verschillende pasvormen & modellen.

• Onze denim guide is een echte jeans encyclopedie met alle verschillende jeansfits, zo spreken we zeker dezelfde taal.

• Op de jeans tips pagina geven we dit thema zelfs een afzonderlijk onderdeel, je vindt er welke jeans er in de mode is & allerhande leuke jeans tips.


Jeans merken van bij ons

Als broekenspecialist staan we er ook om bekend vele (en ook de beste) jeans-denim merken aan te bieden. We maken dan ook altijd een nauwlettende selectie, die ieder seizoen opnieuw wordt geëvalueerd. Sommige jeans merken zijn er al bij toen in 1972 onze eerste winkel in Kortrijk open ging. Terwijl anderen er bij komen & mee evolueren met de nieuwste mode!

De beste jeans voor mannen:

Tommy Jeans

Diesel

Levi’s

Carhartt

Lee Cooper

Calvin Klein

Reell

Ontdek ons volledige collectie jeans voor heren.


Jeans voor boys & heren (online)shoppen

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals! Onze denim-experts weten voor iedereen de juiste spijkerbroek te vinden.

Koop je liever online? Net als in de winkels, komt elke online bestelling op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!


Héél erg bedankt om bij ons te shoppen, want bij Brooklyn koop je Belgisch en zo geef je de lokale economie een duwtje in de rug. #shoplokaal #winkelhier

Blauwe jeans