Jeans in grijs heren

Een nieuwe jeansbroek voor heren in grijs nodig? Brooklyn en jeansbroeken voor heren is een huwelijk dat al meer dan 50 jaar standhoudt. Check ook eens onze collectie broeken voor heren en jeansbroeken dames!.

— 18 producten —
Diesel - Donkergrijze D-Yennox Tapered jeans
139,95
— 50%
Calvin Klein Jeans - Grijze Slim Taper jeans
50,- 99,95
Dickies - Donkergrijze Newington broek
85,-
Levi's - Grijze 512 Slim Taper jeans
135,-
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Grim Tim slim jeans
159,95
Nudie Jeans Co. - Donkergrijze Lean Dean slim tapered jeans
159,95
Diesel - Donkergrijze 1985 Larkee jeans
149,95
Levi's - Grijze 511 slim jeans
115,-
— 50%
Lee Cooper - Grijze Ash LC112 jeans
45,- 89,95
— 50%
Tommy Jeans - Grijze Scanton slim jeans
55,- 109,95
Lee - Grijze Rider Slim jeans
99,95
— 50%
Tommy Jeans - Grijze Aiden Baggy jeans
65,- 129,95
— Nieuw
Scotch & Soda - Grijze Dean Loose Tapered jeans
129,95
— Nieuw
WOODBIRD - Grijze Leroy jeans
109,95
— 50%
Carhartt WIP - Lichtgrijze Single Knee pant
50,- 99,95
— 50%
Nudie Jeans Co. - Grijze Steady Eddie jeans
80,- 159,95
Carhartt WIP - Donkergrijze Newel pant
99,95
— 50%
MUD jeans - Grijze Slimmer Rick jeans
65,- 129,95

De jeans die je perfect past

Wij hebben de allerbeste jeans voor mannen van allerhande top merken in huis. Wij hebben blauw bloed, indigoblauw bloed! Bij ons zit je dus helemaal goed voor jouw jongens-, mannen- of herenjeans. Brooklyn's winkelmedewerkers (wij noemen ze Profashionals) zijn speciaal getrained om de juiste jeans te vinden afhankelijk van welke look je wil bekomen en je lichaamsvorm. Zo geraak jij sneller wegwijs uit onze denimcollectie. Niet voor niets is Brooklyn al 50 jaar de jeansspecialist van Vlaanderen.


Onze denim Guide

We bundelen al deze denim ervaring van onze profashionals om jouw ook online zo goed mogelijk te helpen! Jeans voor mannen met een buikje? of andere vragen? Check onze online hulptools!

• In de virtuele broekenspecialist som jij jouw wensen op & geven wij jouw op maat gemaakte keuze aan verschillende pasvormen & modellen.

• Onze denim guide is een echte jeans encyclopedie met alle verschillende jeansfits, zo spreken we zeker dezelfde taal.

• Op de jeans tips pagina geven we dit thema zelfs een afzonderlijk onderdeel, je vindt er welke jeans er in de mode is & allerhande leuke jeans tips.


Jeans merken van bij ons

Als broekenspecialist staan we er ook om bekend vele (en ook de beste) jeans-denim merken aan te bieden. We maken dan ook altijd een nauwlettende selectie, die ieder seizoen opnieuw wordt geëvalueerd. Sommige jeans merken zijn er al bij toen in 1972 onze eerste winkel in Kortrijk open ging. Terwijl anderen er bij komen & mee evolueren met de nieuwste mode!

De beste jeans voor mannen:

Tommy Jeans

Diesel

Levi’s

Carhartt

Lee Cooper

Calvin Klein

Reell

Ontdek ons volledige collectie jeans voor heren.


Jeans voor boys & heren (online)shoppen

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals! Onze denim-experts weten voor iedereen de juiste spijkerbroek te vinden.

Koop je liever online? Net als in de winkels, komt elke online bestelling op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!


Héél erg bedankt om bij ons te shoppen, want bij Brooklyn koop je Belgisch en zo geef je de lokale economie een duwtje in de rug. #shoplokaal #winkelhier

Blauwe jeans