Drinkflessen in paars voor heren

Single-use plastics zijn uit, herbruikbare drinkflessen voor heren in paars zijn in. Gemaakt van RVS met een lekvrije dop. Met prachtige designs van 24Bottles en ECOALF zijn deze flessen een duurzame en stijlvolle aankoop.

— 1 producten —
24 bottles - Grijs-paarse Clima Bottle Thermo Drinkfles
€ 35,00

Drinkflessen bij Brooklyn.be


De kleur herendrinkfles die perfect bij je past

Bij Brooklyn.be hebben we verschillende kleuren drinkflessen in ons assortiment. Deze gaan van zwarte drinkflessen, tot oranje, rode, paarse of blauwe drinkflessen. Ontdek het volledig assortiment hier en vindt de drinkfles die perfect bij je lifestyle past.

Drinkflessen voor heren in paars online shoppen

Drinkflessen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Drinkflessen voor heren in paars in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!