Jeansbroeken in paars dames

De perfecte jeansbroeken dames in paars, die vind je bij Brooklyn. Al meer dan 50 jaar zijn jeans onze passie & specialiteit. Brooklyn heeft een ontzettend groot assortiment jeans. Er zit vast en zeker een voor jou tussen! Ontdek ook onze collectie jeans broeken heren!

— 1 producten —
— 50%
MUD jeans - Lichtpaarse Relax Rose Cropped jeans
70,- 139,95

De jeans die je perfect past

Wij hebben de allermooiste jeans voor dames van allerhande top merken in huis. Wij hebben blauw bloed, indigoblauw bloed! Bij ons zit je dus helemaal goed voor jouw meisjes-, girls- of damesjeans. Brooklyn's winkelmedewerkers (wij noemen ze Profashionals) zijn speciaal getrained om de juiste jeans te vinden afhankelijk van welke look je wil bekomen en je lichaamsvorm. Zo geraak jij sneller wegwijs uit onze denimcollectie. Echte denim-experts kun je ze noemen! Niet voor niets is Brooklyn al 50 jaar de jeansspecialist van Vlaanderen.


Onze denim Guide

We bundelen al deze denim ervaring van onze profashionals om jouw ook online zo goed mogelijk te helpen!

Hoe doen we dit?

• In de virtuele broekenspecialist som jij jouw eisen op & geven wij jouw een ruime keuze aan verschillende pasvormen & modellen

Onze denim guide is een echte jeans encyclopedie met alle verschillende jeansfits, zo spreken we zeker dezelfde taal.

• Op de denim tips pagina geven we dit thema zelfs een afzonderlijk onderdeel, met alle tips & tricks over jeans/denim.


Jeans merken van bij ons

Als broekenspecialist staan we er ook om bekend vele (en ook de beste) jeans-denim merken aan te bieden. We maken dan ook altijd een nauwlettende selectie, die ieder seizoen opnieuw wordt geëvalueerd. Sommige jeans merken zijn er al bij toen in 1972 onze eerste winkel in Kortrijk open ging. Terwijl anderen er bij komen & mee evolueren met de tijd.

Onze favorietjes:

Tommy Jeans
Calvin Klein Jeans
Lee
Pepe Jeans
Levi's
MUD Jeans
Diesel
Scotch & Soda


Jeans voor girls & dames shoppen

Net als in de winkels, komt elke online bestelling op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!


Héél erg bedankt om bij ons te shoppen, want bij Brooklyn koop je Belgisch en zo geef je de lokale economie een duwtje in de rug. #shoplokaal #winkelhier