Wollen truien voor heren

Er was een tijd dat wollen truien door de opkomst van allerlei nieuwe synthetische materialen eventjes op de achtergrond geraakten. Maar de kwaliteiten van wol zijn niet te ontkennen en mensen grijpen nu weer vaker terug naar natuurlijke materialen. Vandaar; wol is helemaal terug. Vaak in combinatie met andere materialen voor de perfecte samenstelling.

Check gerust onze volledige collectie sweaters en truien voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 7 producten —
Lyle & Scott - Lichtgrijze Cotton Merino Crew trui
€ 75,00
Lyle & Scott - Felgroene Cotton Merino Crew trui
€ 75,00
Tommy Jeans - Multicolour TJM Argile cardigan
€ 129,95
Lyle & Scott - Zwarte 'Crew Jumper' trui
€ 75,00
Lyle & Scott - Donkerblauwe 'Crew Jumper' trui
€ 75,00
Carhartt WIP - Zwarte Playoff Turtleneck trui
€ 79,95
Carhartt WIP - Grijze Playoff trui
€ 79,95