5 pocket heren

Een 5-pocket broek voor heren is eigenlijk een jeansmodel, maar dan in een andere stof. De vijfde zak is de kleine coin pocket, typerend voor een jeans. Check ook eens onze volledige collectie herenbroeken en jeans voor heren.

— 3 producten —
RVCA - Grijsblauwe Americana chino
75,-
Dockers - Biege Smart 360 Flex chino
109,95
Dickies - Zwarte Thomasville jeans
85,-

5-pocket broek voor heren online shoppen

5-pocket broek online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


5-pocket broek in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!