Jeansjassen voor heren

Een jeansjas is een onmisbaar icoon, een statement en een erfstuk dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Metal badges zijn optioneel, maar respect voor dit tijdloze kledingstuk is een must! Ontdek de sherpa jacket, gevoerd met schapenvacht, voor ultieme warmte in de winter.

— 7 producten —
Levi's - Beigeblauwe Trucker jeansjas
€ 129,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Nash jacket
€ 169,95
Dickies - Blauwe Denim bodywarmer
€ 85,00
— 30%
Lyle & Scott - Donkerblauwe Trucker jas
€ 98,00 € 139,95
— 30%
OLOW - Donkerblauwe Gowa jas
€ 112,00 € 159,95
— 30%
Levi's - Donkergrijze Chesnut Varsity Bomber jacket
€ 105,00 € 149,95
Levi's - Blauwe jeans Trucker sherpa jacket
€ 139,95

Jeansjassen voor heren online shoppen

Jeansjassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Jeansjassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!