Carhartt Madison

Carhartt WIP[ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Carhartt Madison is een verzamelnaam voor alles van Carhartt met de iconische 'C' in het klein geborduurd. De Carhartt WIP Madison collectie is ideaal als je van een subtiel logo houdt, bovendien wordt dit logo door de echte Carhartt-lovers meteen herkend.

Check ook eens onze volledige collectie Carhartt voor dames & heren.

De Madison collectie online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 6 producten —
Carhartt WIP - Groen Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Bruin Madison Cord hemd
€ 89,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Madison Logo pet
€ 35,00
Carhartt WIP - Beige Madison Logo pet
€ 35,00
Carhartt WIP - Zwarte Madison Logo pet
€ 35,00
Carhartt WIP - Donkergroen Madison hemd
€ 69,95