Gescheurde jeans heren

Gescheurde jeans heren heeft sowieso al een hoog rock 'n' roll-gehalte, als je dan nog eens een jeans draagt met verweerde of gescheurde (ripped) plekken, dan stap je a.h.w. binnen in de Rock 'n' Roll Hall Of Fame!

— 1 producten —
Nudie Jeans Co. - Blauwe Rad Rufus jeans
199,95

Gescheurde & Ripped jeans heren

Gescheurde jeans voor heren zijn een tijdloze trend die elke outfit een stoere en modieuze uitstraling geven. Of je nu kiest voor subtiele scheuren of een meer uitgesproken distressed look, gescheurde jeans voegen een edgy touch toe aan je stijl. Perfect te combineren met een casual t-shirt of een leuk hemd, deze jeans zijn veelzijdig en passen bij elke gelegenheid.

De productie van ripped jeans

De slijtplekken worden gemaakt met de hand, met een speciale puimsteenbehandeling of in de jeans gelaserd. Wat deze trend zo leuk maakt, is dat je zelf scheuren kunt creëren in je oude jeans.

Gescheurde jeans stylen


Ze zijn ideaal te combineren met sneakers en een stoer overhemd. Kapotte knieën, scheuren bij je bovenbenen: ja, het kan en mag allemaal. Met een ripped jeans ben je meteen on-trend, zonder enige moeite!

Gescheurde & Ripped jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!