Tops voor dames van Esmé Studios

— 4 producten —
esmé studios - Witte Blossom Racerback top
€ 29,95
esmé studios - Zwarte Blossom Racerback top
€ 29,95
esmé studios - Taupe Blossom Racerback top
€ 29,95
esmé studios - LichtgeleBlosson Racerback Tank top
€ 29,95

Wat draag je op een zomerse dag boven een short en past in de winter onder van alles en nog wat? Een topje natuurlijk. Eigenlijk is dit een basisstuk in elke damesgarderobe.

Ontdek hier ons aanbod van damestopjes. Er zit vast een damestop tussen voor jou!

Zo'n topje toch niets voor jou? Check ook eens onze andere T-shirts en blouses voor dames.

Tops voor dames van Esmé Studios online shoppen

Tops voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Tops voor dames van Esmé Studios in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!