Ecru jeans dames

Op zoek naar ecru jeans? Dan heb je ze gevonden. Ontdek hier de leuke collectie ecru damesjeans, zo ben je absoluut "in de mode" dit seizoen! Ecru jeansbroeken geven je een frisse look deze zomer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je perfecte ecru jeans die vind je bij Brooklyn. Al meer dan 50 jaar zijn jeans onze passie & specialiteit. We vinden het heerlijk om iedereen de perfecte damesjeans aan te meten. Brooklyn ontwikkelde trouwens een virtuele keuze assistent om je passende jeans ook online te vinden! Poepsimpel! Iedere vrouw is uniek in haar vorm, met deze tool kun je in een paar stappen je perfecte jeansbroek vinden!

Ecru jeans online shoppen

Ecru jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Ecru jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!