Duurzame jeans voor heren

— 61 producten —
— Nieuw
Scotch & Soda - Zwarte The Strand Wide jeans
€ 139,95
— Nieuw
Scotch & Soda - Witte Ralston Slim jeans
€ 119,95
— Nieuw
Lee - Blauwe Carpenter jeans
€ 99,95
Nudie Jeans Co. - Wolkenblauwe Lean Dean jeans
€ 159,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe Skinny 2.0 jeans
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe Slim jeans
€ 99,95
MUD jeans - Lichtblauwe Slimmer Rick jeans
€ 119,95
Levi's - Lichtblauwe 511 Slim jeans
€ 109,95
Levi's - Lichtgrijze 502 Taper jeans
€ 129,95
Levi's - Leisteen Blauwe 511 Slim jeans
€ 109,95
Levi's - Donkerblauwe Flex 511 Slim jeans
€ 129,95
Levi's - Blauwe 512 Slim Taper jeans
€ 119,95
Diesel - Ecru 2019 D-Strukt Slim jeans
€ 185,00
Nudie Jeans Co. - Lichtblauwe Steady Eddie jeans
€ 159,95
Carhartt WIP - Zwarte Simple jeans
€ 89,95
Lee - Lichtblauwe Loose Pleated jeans
€ 109,95
Element - Donkerblauwe Burleys 2.0 Baggy jeans
€ 89,95
Calvin Klein Jeans - Donkerblauwe Slim Tapered jeans
€ 119,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Newel tapered jeans
€ 89,95
Reell - Zwarte Baggy Tapered jeans
€ 75,00
Lee Cooper - Grijze LC112 Regular Slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Straight LC112ZP jeans
€ 99,95
Nudie Jeans Co. - Donkerblauwe Blue Thunder Lean Dean Slim Tapered jeans
€ 149,95
MUD jeans - Lichtblauwe Regular Bryce jeans
€ 129,95
Pagina

Meer en meer producenten trekken de kaart van duurzame jeans voor heren . Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Ons aanbod duurzame jeans wordt bij gevolg ook steeds uitgebreider!

Ontdek ook onze volledige collectie duurzame broeken voor heren.


Duurzame jeans voor heren bij Brooklyn.be


Een duurzame jeans, wat is dat?

Heel vaak wordt al snel met de term 'duurzaam' of 'eco' gegooid en lijkt een bepaald product beter voor het klimaat. Echter is dit niet altijd wat het lijkt. Daarom zetten we ons bij Brooklyn sterk in om de correcte labels en merken te selecteren. Bij duurzame jeans wordt enorm gelet op het watergebruik en dit dan ook slimmer aangepakt. Door een jeans te behandelen aan de hand van een lasermethode, wordt het minimum aan water gebruikt tijdens het productieproces. Lees meer over duurzame labels en processen in ons nieuwsbericht over eco labels.


Duurzame jeans zijn de toekomst

Bij Brooklyn hebben we liefde voor onze planeet. In dit opzicht maken we ook een zorgvuldige keuze in onze duurzame merken. Dit aanbod breidt trouwens nog steeds verder uit! Super hè! Onderstaand vind je een kort overzicht van verschillende duurzame merken die we voor jou geselecteerd hebben.

Nudie Jeans Co.

Wij zijn alvast van van Nudie Jeans Co.! Ze hebben dan ook niet voor niets het grootste deel in ons duurzame jeans voor dames in ons assortiment. Het merk streeft steeds naar een duurzamer product en dit vanuit een sterke milieufilosofie. En ja hoor, hier slaagden ze dan ook in! Sinds 2012 worden alle Nudie Jeans gemaakt van 100% biologisch katoen. Dat zorgt er dan weer voor dan 75% minder pesticiden nodig zijn. Je hoort het dus, 'the way to go green'.

Carhartt WIP

Ook Carhartt WIP draagt zijn steentje bij aan een duurzamere productie. Dat begint volgens hen al bij een duurzaam en tijdloos product. In dit opzicht probeert Carhartt WIP tijdloze kledij te ontwerpen, die natuurlijk ook inspeelt op de trends. Een tweede punt waar ze het verschil proberen te maken, is bij het gebruik van katoen. Hiervoor integreren ze sinds 2017 organisch katoen in hun collecties. Daarnaast sluiten ze zich ook aan bij de Better Cotton Initiative. Op naar een mooiere wereld!

Scotch & Soda

Minder water, minder energie, minder chemicalën, meer organisch en gerecycleerd katoen, een sterke focus op welzijn en uiteraard kwaliteitsvolle fashion producten omvatten samen de missie van Lee Cooper. Ze zetten zich zowel in op het welzijn van de planeet, als dat van de mensen. Daarenboven streven ze ernaar om tegen 2025 volledig op groene energie te werken en hun jeans 100% recycleerbaar te maken. Als dat geen mooie vooruitzichten zijn!

Bovenstaande merken stellen maar het topje van de ijsberg voor van al onze duurzame jeans. Bij Brooklyn proberen we heel sterk ons steentje bij te dragen aan een groenere planeet. Draag jij ook je steentje bij?

TIP VAN DE DAG: Onze duurzame merken kan je betalen met ECO cheques! Als dat niet leuk is!

Duurzame jeans voor heren online shoppen

Duurzame jeans voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Duurzame jeans voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!