Bernadettes dames

Bernadette is niet alleen de naam van menig dame, maar ook van een type trui of cardigan. Je kent 'm wel, zo'n cardigan in een zachte brei zonder sluiting vooraan. Het eerste waar de dames naar grijpen als het plots wat frisser wordt door een plotse bries of door het vallen van de avond. Ontdek onze volledige collectie sweaters & truien voor dames.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bernadettes voor dames online shoppen

Bernadettes voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Bernadettes voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!