Veelgestelde vragen over garantie

Hier kan je een antwoord vinden op veelgestelde vragen over "garantie".

Vind je hier het antwoord op je vraag niet terug? Geen nood, onze klantendienst helpt je graag verder. Je kan ons bereiken via het contactformulier, via +32 (0)56 21 80 24 (enkel op werkdagen tussen 8u en 17u30) of via de chat (dagelijks tussen 9 uur en 21.30 uur, ook op zon- & feestdagen).

De garantietermijnen en voorwaarden zijn dezelfde als deze die de fabrikant van het betreffende product hanteert. U dient aandachtig de garantievoorwaarden en de wasvoorschriften van de fabrikant door te nemen voor het eerste gebruik van het product. Goederen met gebreken die terecht onder de garantie vallen zullen worden gerepareerd of worden vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product. Afhandeling van garantie zal voor rekening zijn van Brooklyn behalve de verzendkosten gemaakt door de consument om het product weer bij ons te brengen.

Als een door u aangekocht product terecht onder de garantie valt dient u contact op te nemen met Brooklyn teneinde afspraken te kunnen maken over reparatie of eventuele vervanging.

Gratis verzending vanaf €50
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by