Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Ontdek jouw jassen stijl

Een goeie jas die bij alles past, kan elke outfit echt af maken. Met dit jassenoverzicht, leer je elk model kennen. Van bomberjackets tot pufferjackets. Ontdek hier alle stijl tips!
240424 Blog Jassengids bomber

Bomber jassen

Oorspronkelijk zag je deze bomber jackets bij Amerikaanse piloten rond de jaren '50 en '60 maar tegenwoordig is het een must have voor een stoere look. Bomber jackets worden vaak oversized gedragen & hebben onderaan een elastische band. Ga helemaal mee in de oversized look, door deze jas te dragen in een wijde palazzo broek of een baggy broek.

Shop alle bomber jassen voor dames en bomber jassen voor heren

240424 Blog Jassengids blazers

Blazers

Blazers hebben een echte opmars gemaakt in de modewereld. Waar ze vroeger enkel deel uit maakten voor zakelijke gelegenheden, zijn ze nu een basic geworden in ieders kleerkast. Draag ze oversized & als jas voor een casual look of draag ze op kleedje voor een party look. Een geklede broek afgewerkt met een aansluitende blazer is dan weer perfect voor de zakelijke of chique gelegenheden.

Shop blazers voor dames & blazers voor heren

240424 Blog Jassengids regenjas

Regen jassen

Bij Brooklyn moet je niet kiezen tussen een functionele of modieuze regenjas. Rains maakt leuke regenjassen die waterdicht zijn maar met een moderne & tijdloze look. Een korte regenjas kan je gemakkelijk stijlen: voor een sportieve look kan je deze dragen met een rechte jeans & sneakers. Combineer je jas met een chino of geklede broek met stoere boots voor een look die je de hele dag door kunt dragen. Wil je weten of je regenjas nu echt waterdicht is? Dan zul je deze blog wel interessant vinden!

Shop hier al onze regenjassen

240424 Blog Jassengids bodywarmer

Bodywarmers / Mouwloos

Sportief maar toch gekleed, perfect als extra warmte laagje of gewoon als jas. Je kunt ze over een hoodie dragen of boven op een T-shirt met lange mouwen. Ondertussen zijn er al veel variaties op de klassieke gewatteerde bodywarmer. Denk maar aan mouwloze vestjes in een dunne synthetische stof of zoals de waistcoats voor vrouwen die nu volop mode zijn. Met populaire merken als Tommy Jeans en Carhartt krijgt jouw bodywarmer direct een stijlvolle look. Cargo broeken zijn trouwens helemaal trending om te combineren met je mouwloze vest!

Shop bodywarmers voor vrouwen en bodywarmers voor heren

20240328 Blog Jassen Stijlen
240424 Blog Jassengids mantels

Mantels

Een mantel is een all-time favoriet! Voor elke gelegenheid past een mantel of je deze nu dagelijks draagt of enkel voor een chique look. Korte mantels kun je sportief dragen wanneer je ze combineert met een wijde jeans & sneakers. Met een korte mantel accentueer je jouw figuur. Ga voor de chique look met een losse geklede broek, hakken & een halflang of lange mantel. Ook voor mannen is een mantel de perfecte jas om jouw stijl uit te drukken. Lange mantels zijn vaak iets gekleder dan korte mantels.

Shop hier mantels voor dames & mantels voor heren.

240424 Blog Jassengids jeans

Jeans jassen

Een jeans jas kan je werkelijk op alles dragen. Ga voor één van onze favoriete outfits: de volledige denim look! Probeer te spelen met verschillende jeans op elkaar, je jeans jas & jeans hoeven niet perfect dezelfde te zijn. Leuke zomerse outfit gevonden maar is het toch niet zo warm vandaag? Opgelost in no-time met een jeansjas!

Shop jeans jassen voor dames & jeans jassen voor heren.

240424 Blog Jassengids pufferjas

Puffer jackets

Voor winterdagen of gewoon koude wisselvallige dagen zoals we deze wel hebben in België, is de pufferjacket ge-wel-dig! Omdat pufferjackets een vulling hebben van dons of een natuurlijke variant van dons, houden ze je lekker warm op elk moment. Lange donsjassen zijn leuk met een rechte jeansbroek & een basic sweater. Terwijl korte pufferjackets volledig tot hun recht komen met een wijde jeans & sneakers.

Shop pufferjackets voor dames & pufferjackets voor heren

Accessoires maken je outfit

  • Schoenen kunnen je outfit helemaal aanpassen, sneakers zorgen voor een casual look, costuumschoenen geven je dan weer een verfijnde look of boots zullen je look lekker stoer maken. Aan jouw de keuze. Denk ook aan welke sokken je zult dragen. Show je je grappige gekleurde sokken van Happy socks? Of draag je toch liever wat subtielere korte sokken van Calvin Klein? Wat je ook wil. Je kunt er de show mee stelen of het over laten aan je look om ze eerder te verstoppen.
  • Sjaals zijn één van de leukste accessoires die voor een persoonlijke touche zorgen. Een neutraal kleur zoals camel, beige of zwart geven een klasse volle look. Aardetinten zijn trouwens helemaal in & ze passen werkelijk overal bij! Prints en kleur in je sjaal? Dit zorgt voor een speels effect. Print zoals een leuke ruiten of bloemen print zijn een tof accent bij je trenchcoat. Fijn & kleine sjaals met een satijnlook zijn ideaal voor zomer/lente dagen, waarbij de zon al schijnt maar je toch een sjaaltje kan gebruiken voor de wind. Fijne wollensjaals zijn dan weer ideaal voor koudere dagen, ze geven je een elegante look. Helemaal ingepakt met een dik gebreide wollen sjaal, geeft je trenchcoat dan weer een gezellige uitstraling.

    Experimenteer met verschillende manieren om je sjaal te dragen. Je kunt hem losjes over je schouders hangen voor een moeiteloos chique look of hem in verschillende stijlen om je nek knopen voor een verfijnd effect.


  • Rugzakken of handtassen maken jouw outfit helemaal af! Een toffe urban tas of rugzak van Carhartt of Rains op je trenchcoat geeft je een sportievere look dan bijvoorbeeld een lederen handtas of heuptas. (We hebben ook vegan lederen tassen!) Voor elke stijl heb je wel een perfecte rugzak of handtas!

Ontdek alle accessoires voor dames & accessoires voor heren hier!

20240328 Blog Jassen Accessoires

Ook zoveel inspiratie opgedaan?

Wij zien het alleszins zitten om deze tips te kopiëren naar onze looks! Neem een kijkje naar al onze jassen & word verliefd op jouw perfecte jas.

Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by