Mantels dames

Als je al eens in stijl de deur uit wilt, dan lijkt een mantel voor dames een schitterend idee, niet? Inderdaad, en laat ons bij Brooklyn.be nu net een collectie mantels voor dames hebben waar je bijna steil van achterover slaat. Er zit er zeker eentje tussen waarmee jij gaat stralen!

— 4 producten —
SkunkFunk - Donkergrijs-Mintgroene Aia jas
199,95
Minimum - Zwarte Quilta jas
199,95
— 30%
Nümph - Oranje Gry mantel
140,- 199,95
Levi's - Donkerblauwe Slacker trenchcoat
169,95

Mantel voor dames online shoppen

Mantel voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Mantel voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!