Puffer jassen dames

Ontdek hier onze puffer jassen voor dames (je weet wel, die gegonfleerde jassen met de horizontale compartimenten) zijn volop 'in'. Heb jij jouw exemplaar al gescoord?

— 1 producten —
Minimum - Beige Pikkoli jas
239,95

Personaliseer je puffer jas: hoe je jas een statement kan maken

Het stylen van een puffer jas voor dames kan een uitdaging zijn, maar het biedt ook eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en expressie. Hier zijn enkele alternatieve ideeën om je puffer jas op een unieke en persoonlijke manier te dragen:

De artistieke twist: Personaliseer je puffer jas met zelfgemaakte patches of schilderingen en combineer deze met vintage damesjeans en een blouse.
De vintage remix: Maak een statement door je puffer jas te combineren met vintage kledingstukken uit verschillende tijdperken, zoals een wijde broek voor met hoge taille en een retro t-shirt voor dames.
De sportieve chic: Geef je puffer jas een sportieve uitstraling met een trainingsbroek, hoodie en sneakers. Voeg joggers en een topje toe.
De avontuurlijke ontdekkingsreiziger: Draag je puffer jas tijdens buitenactiviteiten met accessoires voor dames zoals een rugzak en wandelschoenen, gecombineerd met een stevige jeans en thermoshirt.
De minimalistische: Combineer je puffer jas met kledingstukken in een neutraal kleurenpalet, zoals een zwarte broek en een witte blouse.

Ontdek onze volledige collectie jassen voor dames.


De trend die blijft

Puffer jassen hebben een indrukwekkende transformatie ondergaan; van praktische winterkleding tot essentieel mode-item. Hun veelzijdigheid heeft hen geliefd gemaakt in koude weersomstandigheden. Dankzij geavanceerde isolatiematerialen bieden ze warmte zonder overdreven groot te zijn, terwijl veel modellen ook waterafstotend of zelfs waterdicht zijn, waardoor ze geschikt zijn voor diverse weertypes.. Hun aanwezigheid in modeshows en op straat, gedragen door beroemdheden en trendsetters wereldwijd, versterkt hun status als een fashion statement.


Puffer jassen dames in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!