Puffer jackets heren

Puffer jackets - die lichte, warme jassen met de horizontale compartimenten (cfr Bibendum van Michelin, maar dan veel mooier :-)) - zijn volop in de mode. Heb jij er al één gescoord?

— 9 producten —
ECOALF - Groene Moritz bodywarmer
175,-
Tommy Jeans - Donkerblauwe Light Down bodywarmer
159,95
Lyle & Scott - Zwarte Wadded bodywarmer
119,95
Faguo - Donkerblauwe Puffy jas
135,-
— 30%
Tommy Jeans - Zwarte Light Down bodywarmer
105,- 149,95
Fred Perry - Lichtgroene Insulated jas
179,95
Fred Perry - Zwarte Insulated jas
179,95
Minimum - Zwarte Fenndo jas
249,95
— 30%
Tommy Jeans - Beige Statement pufferjas
175,- 249,95

Puffer jackets voor heren online shoppen

Puffer jackets voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Puffer jackets voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!