Dickies t-shirts

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Dickies t-shirts voor je uit. Ontdek onze Dickies t shirts heren en Dickies t shirts dames of onze volledige collectie Dickies.

— 12 producten —
— Nieuw
Dickies - Groene Newington top
29,95
— Nieuw
Dickies - Donkeroranje Ruston T-shirt
35,-
— Nieuw
Dickies - Blauwe Mapleton T-shirt
27,95
— Nieuw
Dickies - Ecru Beach T-shirt
35,-
— Nieuw
Dickies - Zwarte Herndon T-shirt
35,-
Dickies - Witte basic Mapleton T-shirt
27,95
Dickies - Grijze Mapleton T-shirt
27,95
Dickies - Groene Elliston T-shirt
39,95
Dickies - Donkergroene Mapleton T-shirt
27,95
Dickies - Blauwe Green Thumb T-shirt
35,-
Dickies - Witte Dighton T-shirt
35,-
Dickies - Witte Oakport T-shirt
29,95

C.N. Williamson en E.E “Colonel” Dickie richtten in 1922 Dickies t-shirts op. Dankzij hun toewijding en nauw contact met de klanten kon Dickies uitgroeien van een kleine fabrikant van ‘overalls’ tot het grootste workwear merk van de wereld. Tegenwoordig biedt Dickies een breed spectrum van kleding, gaande van Dickies work pants, Dickies shorts, Dickies truien (logo), T-shirts (logo), Dickies hemden en Dickies jassen.

Ontdek onze volledige collectie T-shirts voor heren t-shirts en dames t-shirts.


Wat draag je onder een Dickies t shirt?

Over het algemeen zijn Dickies t-shirts bekend binnen de streetwear. Vaak worden Dickies t shirt daarom gedragen met een baggy jeans. Dat zijn jeans die een eerder ruime, losse fit hebben. Om de outfit helemaal af te maken, steek je een leuke Dickies riem in je riemband.


Dickies t-shirts online shoppen

Dickies t-shirts online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies t-shirts in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!