Dickies riemen

Ontdek hier onze collectie Dickies riemen voor heren. Zot van Dickies? Ontdek onze hele collectie Dickies!

— 1 producten —
Dickies - Zwarte Logo Clip riem
19,95

Dickies riemen bij Brooklyn

Dé bekendste Dickies riemen zijn hun clip-belts. Een katoenen riem met clip-sluiting zijn ideaal voor in die baggy jeans te stoppen! Door het clip-systeem past de riem voor iedereen! Laat het overige stuk riem naar beneden hangen en je creëert gelijk dé perfecte streetwear-look! Probeer 'm dus zeker uit.


Dickies riemen online shoppen

Dickies riemen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies riemen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!