Dickies hemden

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Dickies hemden voor je uit. Check onze volledige collectie Dickies.

— 5 producten —
Dickies - Zwarte Sleeveless Work blouse
49,95
Dickies - Donkerblauw Fisherville hemd
65,-
Dickies - Donkerblauw-Oranje Forest hemd
65,-
Dickies - Witte Culpeper blouse
69,95
Dickies - Zwart Work hemd
55,-

Dickies hemden bij Brooklyn

Dickies hemden zijn de way to go voor de ultieme streetwear-style. Draag ze open met een leuk Dickies t-shirt eronder of knoop het dicht en steek het op een baggy jeans. Steek je favoriete sneakers onder je outfit, et voilà.


Dickies hemden online shoppen

Dickies hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!