Dickies sweaters & truien

Brooklyn koos zorgvuldig deze collectie Dickies sweaters & truien voor je uit. Check ook onze volledige collectie Dickies.

— 6 producten —
Dickies - Lichtgroene Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Koraalrode Summerdale sweater
€ 65,00
Dickies - Ecru Oakport hoodie
€ 65,00
Dickies - Donkerblauwe Oatfield hoodie
€ 85,00
Dickies - Ecru Beavertown sweater
€ 85,00
Dickies - Zwarte Crewlogo sweater
€ 65,00

C.N. Williamson en E.E “Colonel” Dickie richtten in 1922 Dickies sweaters & truien op. Dankzij hun toewijding en nauw contact met de klanten kon Dickies uitgroeien van een kleine fabrikant van ‘overalls’ tot het grootste workwear merk van de wereld.

Ontdek hier onze volledige collectie sweaters voor heren.

Sweaters Dickies online shoppen

Dickies truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies trui in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!