Dickies jeans

De Dickies jeans zijn bijna niet te verslijten. Check ook ons volledig aanbod van Dickies.

— 16 producten —
— Nieuw
Dickies - Ecru Thomasville jeans
85,-
— Nieuw
Dickies - Donkergrijze Newington broek
85,-
Dickies - Lichtblauwe Herndon jeans
79,95
Dickies - Lichtblauwe Thomasville jeans
85,-
Dickies - Lichtblauwe Garyville jeansbroek
79,95
Dickies - Lichtblauwe Thomasville jeans
85,-
Dickies - Blauwe Garyville straight tapered workpants
79,95
Dickies - Lichtblauwe Madison Double Knee jeans
89,95
— 50%
Dickies - Lichtblauwe Madison jeans
42,50 85,-
Dickies - Zwarte Straight workpant
85,-
Dickies - Blauwe Ellendale Workpant jeans
79,95
Dickies - Zwarte Thomasville jeans
85,-
Dickies - Donkerblauwe Double Knee jeans
89,95
Dickies - Lichtblauwe 90's Houston jeansbroek
79,95
Dickies - Lichtblauwe Ellendale Workpant jeans
79,95
Dickies - Blauwe Double Knee jeans
89,95

Waarom zijn Dickies jeans baggy?

Dickies jeans staan vaak bekend om hun baggy of losse pasvorm, die een bepalend kenmerk van de stijl van het merk is geworden. Er zijn verschillende redenen waarom Dickies broeken zo zijn ontworpen, waarbij zowel comfort als functionaliteit voorop staan.

De baggy pasvorm van Dickies jeans biedt een hoog niveau van comfort door onbeperkte bewegingsvrijheid. Daarnaast draagt de losse pasvorm bij aan de duurzaamheid van de broek, omdat de extra stof scheuren helpt voorkomen.
De baggy stijl van Dickies jeans is verder beïnvloed door modetrends en subculturen, met name in hier en skateboarding, waar de relaxte pasvorm en oversized esthetiek aan populariteit hebben gewonnen.


Wat zijn populaire Dickies jeans merken?

Dickies biedt een groot aanbod aan populaire stijlen voor jeans. Een van de klassieke keuzes is de Straight Leg Pants Dickies jeans, die een normale pasvorm en een recht pijpontwerp hebben, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende gelegenheden. Als je de voorkeur geeft aan een meer getailleerde en moderne look, is de Slim Fit Pants een geweldige optie met hun smallere beenprofiel. Bootcut broeken geven een stijlvolle touch met een lichte flare aan de onderkant, perfect om over laarzen te dragen. Voor extra functionaliteit heeft de Cargo Pants extra cargo zakken op de dijen, terwijl de Utility Pants meerdere utility zakken en hamerlussen heeft.


Dickies jeans online shoppen

Dickies jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dickies jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!