Streetwear kleding

Streetwear heeft zijn roots in de skate-en surfcultuur, met daarenboven ook invloeden vanuit o.a. de punk en hip-hop. Streetwear zit makkelijk en oogt casual. Vergis je echter niet in de naam "streetwear". Bij Brooklyn.be zitten er tussen de streetwear heel wat stukken die ook perfect zijn om te dragen op school of op kantoor. Denk maar aan onze workpants, sweaters met kap en/of T-shirts, zowel voor heren als voor dames. Streetwear is bij Brooklyn sterk vertegenwoordigd met merken zoals Element, Carhartt WIP, Volcom, Champion, Deus Ex Machina en Iriedaily. De echte streetwear adept vindt bij Brooklyn dus zeker zijn goesting!

Streetwear kleding
Toon filters

Producten 1-24 van 377

per pagina
Filteren
Toon filters

Producten 1-24 van 377

per pagina

Streetwear kleding online kopen bij Brooklyn.be

Streetwear heeft zijn roots in de skate-en surfcultuur, met daarenboven ook invloeden vanuit o.a. de punk en hip-hop. Intrigerend is dat ook klassieke mode en zelfs Japanse couture zijn doorgedrongen tot de streetwear kleding. Streetwear zit makkelijk en oogt casual. Vergis je echter niet in de naam "streetwear". Bij Brooklyn.be zitten er tussen de streetwear heel wat stukken die ook perfect zijn om te dragen op school of op kantoor. Denk maar aan onze workpants, sweaters met kap en/of T-shirts, zowel voor heren als voor dames. Streetwear is bij Brooklyn sterk vertegenwoordigd met merken zoals Element, Carhartt WIP, Volcom, Champion, Deus Ex Machina en Iriedaily. De echte streetwear adept vindt bij Brooklyn dus zeker zijn goesting!

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.