Tommy Jeans herenshorts

Tommy Jeans herenshorts is sowieso goed vertegenwoordigd bij Brooklyn.be. En dat is bij onze shorts niet anders. Wij hebben zowel dames- als heren van hen in huis. Bij de heren vallen vooral de chino shorts en de jeansshorts op. Combineer met een hemd of T-shirt en je kunt de hort op. Check gerust ook eens onze andere modellen voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.