Tommy Jeans sweaters & truien

Tommy Jeans sweaters & truien (Hilfiger) en Brooklyn.be zijn al jaren hele goeie vrienden. Tommy Jeans sweatshirts staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kleding voor alledag, waaronder heel veel sweaters voor dames. Hun logo is op hun sweaters vaak prominent aanwezig, en dat mag van ons! :-)

Ontdek hier onze volledige collectie sweaters voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 12 producten —
Tommy Jeans - Groene Super Crop sweater
€ 119,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe Crop Velour sweater
€ 119,95
Tommy Jeans - Donkerblauw-witte Crop Stripe hoodie
€ 99,95
Tommy Jeans - Beige Oversized Signature Hoodie met rits
€ 109,95
Tommy Jeans - Blauw-groene Checker Flag trui
€ 119,95
Tommy Jeans - Blauw-wit-rode Crop Archive hoodie
€ 119,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Crop Badge Drawstr Crew sweater
€ 89,95
Tommy Jeans - Witte Feminine V-neck sweater
€ 89,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe TJW Regular Fleece hoodie
€ 89,95
Tommy Jeans - Witte TJW Regular Fleece hoodie
€ 89,95
Tommy Jeans - Lichtpaarse TJW Tommy Center Badge hoodie
€ 99,95
Tommy Jeans - Witte TJM Tommy Center Badge Hoodie
€ 99,95