Tommy Jeans damesjassen

Tommy Hilfiger (het merk dan) en Brooklyn zijn al jaren vrienden. In onze winkels en online vind je een uitgebreide selectie van Tommy Jeans voor mannen en vrouwen. Tommy Jeans damesjassen staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kleding voor alledag. Check gerust eens ons volledig aanbod aan jassen voor haar en voor hem.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 4 producten —
Tommy Jeans - Groene Zip Sleeve bomberjas
€ 199,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe Crop pufferjas-bodywarmer
€ 249,95
Tommy Jeans - Bordeaux Letterman jas
€ 249,95
Tommy Jeans - Tweekleurige Bomber jas
€ 169,95