Tommy Jeans

[{filter_looks_value} ]Tommy Jeans[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Tommy Hilfiger (het merk dan) en Brooklyn.be zijn al jaren vrienden. Tommy Jeans staat voor Amerikaanse jeans klassiekers met een moderne twist, doordachte maar gemakkelijke kleding voor alledag. In ons aanbod vind je, hoe kan het ook anders, een veelheid aan jeans voor dames en heren (o.a. Ryan, Scanton en Simon). Verschillende fits van regular tot skinny voor heren en van straight tot skinny voor dames. In een massa aan wassingen. Van indigo blauw tot zon-zee-strand gebleekt tot raw denim. Daarnaast T-shirts (o.a. Hanson, Panson) en sweaters met veel logo voor hem en blouses, jassen en truien in de Hilfiger driekleur voor haar, … telkens gecreëerd vanuit een nieuwe invalshoek en on-trend.

Check hier de Tommy Jeans collectie voor dames en heren.

Tommy Hilfiger leverde in 1985 zijn naam voor een kledinglabel dat doorheen de jaren zal uitgroeien tot één van de meest toonaangevende casual merken wereldwijd. In ‘85 brengt hij zijn eerste collectie op de markt. Zijn label voor mannen staat voor ‘classic American cool’ en combineert de klassieke stijl van de Oostkust met de nonchalance van de Westkust. Hiervoor laat hij zich inspireren door de popcultuur en het Amerikaanse erfgoed. In de volgende jaren komen er heel wat lijnen bij: voor vrouwen, kinderen, ondergoed, denim collectie, de ‘tailored’ lijn en ook lifestyle producten. Het blauw-wit-rood dat zo typerend is voor het merk, wordt een bekend en gegeerd logo. Naast de looks en vernieuwing, is kwaliteit uiterst belangrijk. Maar de laatste jaren wordt ook hard ingezet op duurzaamheid. Duurzaam en gerecycleerd katoen, verwerkt in ateliers waar arbeiders kunnen rekenen op goede werkomstandigheden, reductie van afval via meer doordachte verpakkingen, … Het zijn doelen waar ze elke dag aan werken. Tommy jeans is en blijft een must-have voor je garderobe.

Tommy Jeans online shoppen

Tommy Jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Tommy Jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 182 producten —
— Nieuw
Tommy Jeans - Lichtblauwe Claire High Rise Wide Leg jeans
€ 99,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Donkergrijze Sophie Flared jeans
€ 119,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Zwarte Light Down bodywarmer
€ 159,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Witte Classic Logo T-shirt
€ 39,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Donkerblauwe Izzie Slim jeans
€ 99,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Lichtblauwe Garment Dye jeansrok
€ 89,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Witte Jaspe T-shirt
€ 29,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Donkerblauwe Timeless City T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Blauw Chambray hemdkleed
€ 119,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Geel Poplin Tiered hemdkleed
€ 109,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Donkerblauwe Slub Grindle trui
€ 89,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Beige Slub Grindle trui
€ 89,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Lichtgrijze Essential Light trui
€ 89,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Ecru Button polotrui
€ 89,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Wit Essential Stripe hemd
€ 79,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Zwart Classic Oxford hemd
€ 79,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Lichtblauwe Mom Mid jeansrok
€ 79,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Lichtblauwe Lounge short
€ 59,95
— Nieuw
Tommy Jeans - Donkerblauwe Tommy Badge Cargo sweatpants
€ 99,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Regular Logo hoodie
€ 89,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Serif Logo hoodie
€ 99,95
Tommy Jeans - Roze Boxy Essential sweater
€ 79,95
Tommy Jeans - Muntgroene Relax Essential hoodie
€ 89,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Timeless sweater
€ 99,95