Levi's® Stay Loose

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® Stay Loose en Brooklyn, dat is een huwelijk dat al meer dan 40 jaar standhoudt. Dan kan ook niet anders, met twee zo'n toppers. Wij hebben de beste Levi's® modellen in huis voor zowel heren als dames.

Honger naar meer? Check de hele collectie herenjeans en damesjeans bij dé broekenspecialist van Vlaanderen!


Levi's bij Brooklyn.be


Levi's die je perfect past

Heren en dames die bewust met stijl & casual gekleed willen zijn vinden in het aanbod van Levi's zeker hun gading. Stel je nieuwe Levi's outfit samen door combinaties van een jeans met T-shirt, sweater of overhemd met daarboven een leuke jas bij heren. Bij dames kun je een cool Levi's topje/t-shirtje, blouse of trui/sweater makkelijk combineren met toffe Levi's jasjes.


Populaire modellen van Levi's

Populaire modellen van Levi's die al jaren toppers zijn, dat zijn de Levi's® 501®, voor de heren de Levi's® 502, de Levi's® 511™, de Levi's® 512™, de Levi's® 527, de Levi's® 551, de Levi's® Stay Loose, de Levi's® 405. En bij de dames de Levi's® 721, de Levi's® 724, de Levi's® 725, de Levi's® Ribcage, de Levi's® 70s High, de Levi's® Mile High, de Levi's® High Loose. Only the brave! Daarnaast is er nog Levi's® kleding met logo varianten zoals de Levi's® Sportswear Logo en de Levi's® New Logo.


Het verhaal achter het merk Levi's®

Levi's is een wereldwijd kledingbedrijf dat vooral bekend is om zijn spijkerbroeken. Het merk werd in 1853 opgericht door Levi Strauss en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest iconische en herkenbare namen in de mode-industrie. Oorspronkelijk stonden ze bekend om duurzame denim ter vervanging van de werkkledij van toen. Ze staan vooral bekend om de denim van hoge kwaliteit, gemaakt van ruw, onbehandeld katoen. Hun broeken kennen hun uniciteit in de koperen klinknagels en de rode 'Levi's®-tag'. Het merk zet zich ook in voor sociale en ecologische kwesties. Met behulp van hun duurzaamheidsinitiatieven probeert het merk hun ecologische voetafdruk te verminderen en betrokken te zijn bij verschillende sociale doelen en programma's.

Levi's® Stay Loose online shoppen

Levi's® online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levi's® Stay Loose in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.