Levi's® 502

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ voor {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 502. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 2 producten —
Levi's - Lichtgrijze 502 Taper jeans
€ 129,95
Levi's - Lichtblauwe 502 Tapered jeans
€ 109,95

De Levi's® 502 is een straight tapered fit (de nieuwere versie van de 504). De Levi's® 502 jeans zit los genoeg op heup en dij voor sportdijen, en versmalt iets naar beneden toe voor een hedendaagse look. De broek heeft een ritssluiting.

Check ook onze andere heren jeans van Levi's®, alle straight fit jeans of alle tapered fit jeans voor heren uit onze Brooklyn collectie.

Online kopen op Brooklyn.be kan snel, eenvoudig en veilig. Geniet van gratis verzending vanaf 70 euro. Wil je iets retourneren? Dat kan in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Alle verzend- en retourinfo vind je hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Trouw mag beloond worden!

Door online te bestellen op een Belgische webshop ondersteun je de lokale economie. Dat jij winkelhiert, wordt door al onze medewerkers enorm geapprecieerd! #shoplokaal #winkelhier