Levi's® 502

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 502. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 3 producten —
Levi's - Blauwe 502 Taper jeans
115,-
Levi's - Donkerblauwe 502 Tapered jeans
115,-
Levi's - Lichtblauwe 502 Tapered jeans
115,-

De Levi's® 502 is een straight tapered fit (de nieuwere versie van de 504). De Levi's® 502 jeans zit los genoeg op heup en dij voor sportdijen, en versmalt iets naar beneden toe voor een hedendaagse look. De broek heeft een ritssluiting.

Check ook onze andere heren jeans van Levi's®, alle straight fit jeans of alle tapered fit jeans voor heren uit onze Brooklyn collectie.

 

Levi's 502 online shoppen

Levi's 502 online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

 

Levis 502 in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!