Levi's® 511™

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ voor {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 511. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 7 producten —
Levi's - Leisteen Blauwe 511 Slim jeans
€ 109,95
Levi's - Donkerblauwe Flex 511 Slim jeans
€ 129,95
Levi's - Blauwe 551 straight jeans
€ 129,95
Levi's - Lichtblauwe 511 Slim jeans
€ 109,95
Levi's - Zwarte 511 slim jeans
€ 109,95
Levi's - Donkerblauwe 511 slim jeans
€ 129,95
Levi's - LEVIS - 511 denim - slim fit - indigo denim
€ 109,95

De Levi's® 511™ is een slim fit voor mannen. De 5-pocket met ritssluiting sluit mooi aan op boven- en onderbeen, zonder strak te zitten. Zo krijg je een moderne slanke pasvorm. De Levi's® 511™ zorgt voor een heel eigentijdse look die comfortabel zit.

Check ook onze andere herenjeans van Levi's® of alle andere slim jeans voor heren uit de volledige Brooklyn collectie.

Online kopen op Brooklyn.be kan snel, eenvoudig en veilig. Geniet van gratis verzending vanaf 70 euro. Wil je iets retourneren? Dat kan in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Alle verzend- en retourinfo vind je hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Trouw mag beloond worden!

Door online te bestellen op een Belgische webshop ondersteun je de lokale economie. Dat jij winkelhiert, wordt door al onze medewerkers enorm geapprecieerd! #shoplokaal #winkelhier