Levi's® 511™ 511

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® 511. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 6 producten —
Levi's - Grijze 511 slim jeans
115,-
Levi's - Leisteen Blauwe 511 Slim jeans
115,-
Levi's - Donkerblauwe 511 slim jeans
135,-
Levi's - Lichtblauwe 511 Slim jeans
115,-
Levi's - Zwarte 511 slim jeans
115,-
Levi's - LEVIS - 511 denim - slim fit - indigo denim
115,-

De Levi's® 511™ 511 is een slim fit voor mannen. De 5-pocket met ritssluiting sluit mooi aan op boven- en onderbeen, zonder strak te zitten. Zo krijg je een moderne slanke pasvorm. De Levi's® 511™ zorgt voor een heel eigentijdse look die comfortabel zit.

Check ook onze andere herenjeans van Levi's® of alle andere slim jeans voor heren uit de volledige Brooklyn collectie.


Levi's® 511™ 511 online shoppen

Levi's® 511™online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levi's® 511™ 511 in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!